Logemenu

Broderloge nr. 67 M.C. Holm

Logens menuplan

Menuplan for 1st. halvår 2017.

Måned/-dato

Forret

Hovedret

Januar.

 

 

03.jan.

 

Kogt torsk.

10. jan.

Sild

Forloren hare.

17. jan.

Sild

Irsk stuvning.

24. jan.

 

Gule ærter

31. jan.

Sild

Hønsegryde.

Februar.

 

 

07. feb.

Sild

Røget medister.

14. feb.

Sild.

Frikadeller stuvet hvidkål.

21. feb.

Sild.

Tarkeletter.

28. feb.

Sild.

Fiskefrikadeller.

Marts.

 

 

07. mar.

Sild.

Søndagsgryde.

14. mar.

Sild.

Smørrebrød.

28. mar.

Sild.

Ribbensteg.

April.

 

 

04. apr.

 

Spec. menu.

11. apr.

Sild.

Pastaret.

18. apr.

Sild.

Svinekød ost og tomatsovs.

25. apr.

Sild.

Appelsinmarineret svinekam.

Maj.

 

 

02. maj.

Sild.

Kylling i folie.

09. maj.

Sild

Biksemad.

Juni.

 

 

14. jun.

 

Egen madkurv.

August.

 

 

08. aug.

 

Stegt ål.

 

 

 

Ret til ændringer forbeholdes. Dette vil i såfald blive meddelt på mødeaftenen forinden.

Det komplette arbejdsprogram kan du læse ved at klikke på "Programmer" øverst på siden

Velbekomme

Copyright © All Rights Reserved 2004 Loge nr. 67 M.C. Holn, 7900 Nykøbing M.